espa
10years.jpg

10 Χρόνια Λογομαγικά – Δωρεάν Αξιολογήσεις για όλο τον Σεπτέμβριο

1 Σεπτεμβρίου 20200

Φέτος κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας στα ΛΟΓΟΜΑΓΙΚΑ και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε! Για αυτό όλες οι αξιολογήσεις του Σεπτεμβρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά αλλά και ενήλικες, που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες, ιδίως αυτό το διάστημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον COVID-19.

Η αγάπη για το επάγγελμα μας, όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεχή κατάρτιση έρευνα και εκπαίδευση, μας έχει χαρίσει πολύτιμη εμπειρία. Τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, τις αντιμετωπίζουμε σαν ειδικές προκλήσεις που μας κάνουν καλύτερους και κατ’επέκταση μπορούμε να βοηθήσουμε όλο και περισσότερα περιστατικά.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Με σταθερή πορεία χρόνων το Εργαστήρι Λογοθεραπείας «ΛΟΓΟΜΑΓΙΚΑ» εδρεύει στη Λάρισα σ’ ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, στελεχωμένο από ένα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό προσφέροντας με υπευθυνότητα υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής Γονέων.

Βρείτε μας:

Ηρώων Πολυτεχνείου 76 (2ος όροφος)
Πάρκο ΟΣΕ, Λάρισα

Τηλέφωνο: 2410 533 04

 

 


Άφησε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο